研究室紹介

人格心理学
Personality Psychology

異文化適応に関する研究
Studies of cross-cultural adjustment

大学生・大学院生の研究領域
Field of Study of the students
学校適応の研究(大学生の対人恐怖やアイデンティティクライシス、小学校でのいじめなど)
School adaptation (e.g. social phobia, identity crisis of college students, and bullying)

子どもの適応援助の研究(学校における心理支援など)
Reserch on the way of supporting children (e.g. psychological support at school)

心理療法の研究(遊戯療法や芸術療法など)
Research concerning psychotherapy (e.g. sand play, art therapy)

異文化適応の研究(国際児、在日韓国人、帰国生の適応など)
Cross-cultural adjustment (e.g. children of inteternational marriage, Koreans in Japan, adaptation of returnees)

研究室紹介
Sano-lab
相談室
Counseling
Link

Copyright 2012. Tokyo Gakugei University Sano-Lab All rights reserved.